Avond4daagse 2020

Dit jaar zou de 65ste editie van de avond4daagse vanaf komende woensdag plaatsvinden. Helaas is het vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus niet toegestaan om een evenement als de avond4daagse te organiseren.

Er waren wel mogelijkheden om een alternatief te organiseren, je zou je dan online kunnen aanmelden en via een app een aantal routes kunnen uitstippelen om achteraf een medaille in ontvangst te kunnen nemen. Een slap aftreksel van het echte werk, vonden wij als werkgroep avond4daagse. We hebben ervoor gekozen onze energie dit jaar te sparen zodat we volgend jaar hopelijk weer gewoon als anders een avond4daagse door de prachtige omgeving van Bakkeveen kunnen organiseren.

Zet maar vast in de agenda, 9 t/m 12 juni 2021.

Vanwege het niet doorgaan van de avond4daagse wordt de jaarlijkse donatie ook niet geïncasseerd. Indien gewenst kunt u via het formulier onderaan deze pagina alsnog een gift naar eigen inzicht doen.

Nog even terugkijken naar de voorgaande edities kan hier in het archief.

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie