GPS fietsroutes

GPS fietsroutes.

Er zijn 3 GPS fietsroutes te downloaden, die vervolgens op een GPS-apparaat/fietscomputer geïnstalleerd kunnen worden. Ook kan de route via een overzichtskaartje op afstandmeten.nl bekeken worden, zodat de route thuis in alle rust ingelezen kan worden. (dan hoeft er tijdens het fietsen niet of minder van de fiets afgestapt te worden)

De fietsroutes zijn ‘corona proof’ gemaakt en de smalle fietspaden zijn dan ook vermeden. Soms wil het nog wel eens voorkomen dat een paadje iets smaller is, maar ga dan zoveel mogelijk rechts (dus achter elkaar) op de weg / fietspad fietsen. Dit vergemakkelijkt het afstand houden als er tegenliggers komen.

De routes zijn via een link te bekijken/downloaden. Deze link is met een wachtwoord voorzien en is door de inwoners van Bakkeveen te ontcijferen. Het wachtwoord betstaat namelijk uit 3 voornamen en dat zijn de namen van de redactieraad van Bakkeveen.nl. Het wachtwoord bestaat uit kleine letters achterelkaar geschreven. (een tip; de volgorde van de namen is: jfm) Klik hier om naar de link te gaan.

Geplaatst in: Wandelen & fietsen

Geef een reactie