Zonnebloem: gezellig diner in Ureterp

Woensdag 4 maart kwamen 88 deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Ureterp e.o. naar MFC de Wier in Ureterp voor een dinerbuffet.

Na een openingswoord van onze vicevoorzitter Antje Berga, kreeg Bert Rosien van het regiobestuur het woord. Hij overhandigde Geke Hessels een oorkonde en een zilveren Zonnebloemspeld omdat ze 10 jaar vrijwilliger is bij de afdeling Ureterp e.o.

Door Marian Doorgeest van het regiobestuur werd Griet Beute geëerd met mooie woorden, een oorkonde en een gouden Zonnebloemspeld, zij is al 25 jaar vrijwilliger bij onze afdeling. Beide dames ontvingen uit handen van onze vicevoorzitter bloemen.

Hierna werd de soep, er was keuze uit 2 soorten, aan tafel geserveerd. De medewerkers van het MFC de Wier hadden het warm/ koud buffet al klaar gezet. De meeste gasten wisten het buffet meerdere malen te vinden om hun bord te vullen. Het diner werd afgesloten met een dessert aan tafel.

Na een gezellig samenzijn bedankte onze vicevoorzitter de fam. De Jong en hun medewerkers voor de gastvrije ontvangst en het voortreffelijke buffet. Ook bedankte zij de vrijwilligers. Dankzij hen konden zoveel personen van deze avond genieten.

Namens de Zonnebloem afd. Ureterp e.o.
Antje Berga

Geplaatst in: Zonnebloem

Geef een reactie