Fietsfeest bij Meinsma Fietsen

Fietsfeest bij Meinsma Fietsen
bomvol leuke activiteiten en acties

Het laatste weekend van maart staat ook dit jaar in het teken van het jaarlijkse fietsfeest bij Meinsma Fietsen. De nieuwe collectie fietsen voor het nieuwe seizoen staat alweer klaar en zal iedereen verbazen. Er is dan ook weer volop keuze in elektrische fietsen, damesfietsen, herenfietsen, mountainbikes, racefietsen en kinderfietsen.

Donderdagavond 26 maart start het fietsfeest met een informatieavond over elektrische fietsen bij Hotel-restaurant De Stripe. Oriënteer je je op de aanschaf van een nieuwe e-bike? Mis deze avond dan niet! Alles wat je nog niet weet of graag wilt weten komt deze avond aan bod. Na de uitleg en een korte pauze genieten we van de rest avond met een fantastische Bingo waarbij je geweldige prijzen kunt winnen. De avond start om 19.45 uur en wordt rond 22.00 uur afgerond. Ga jij met de hoofdprijs naar huis?

Vrijdag 27 en zaterdag 28 maart staat er een scala aan e-bikes klaar die je naar hartenlust kunt proberen om te ervaren wat het is om altijd wind mee te hebben op de fiets.

Vrijdagavond 27 maart kan het hele gezin zich vermaken tijdens de Friday Night Out. Terwijl de kinderen zich vermaken in de ballenbak en op het springkussen kun jij je oriënteren, een stoelmassage krijgen, racen als Verstappen of je op het gebied van je uiterlijke verzorging laten informeren over de producten van Oriflame.
In de verwarmde tent zingen de mannen van de Blowing Away band de sterren van de hemel en verzorgt chefkok Siebren de Vries van Hotel-Restaurant De Stripe een ware foodexperience beyond meat bij de BBQ. Ook kun je biertjes en cocktails proeven die met smaak voor je klaargemaakt zijn.
Als klap op de vuurpijl sluiten we de avond af met de verloting van een nieuwe fiets!

Zaterdag 28 maart is het ook de hele dag feest. Je kunt naar hartenlust fietsen bekijken, proberen en weergaloze deals sluiten. U ontvangt deze dagen namelijk 10% korting op het hele assortiment (met uitzondering van de fietsen die al afgeprijsd zijn).

Koffie en gebak staan klaar, iedereen is deze dagen van harte welkom!

 

Geplaatst in: Wandelen & fietsen

4 reacties op “Fietsfeest bij Meinsma Fietsen

 1. Bakkeveen zegt:

  Serieus?

 2. Sybrand Bosma zegt:

  Heel Nederland ligt plat en dit Fiets’feest’ gaat door??

 3. Griet zegt:

  Gaat niet door

 4. Jan van Dalen zegt:

  De aankondiging stond ca 2 weken geleden al ingepland om vandaag te worden getoond (daarom ook “12:00 uur”). Ik kan mij ook niet voorstellen dat het in 1 of andere vorm doorgaat. Er zal binnenkort wel een update verschijnen. Het is tenslotte pas over 10 dagen. Het nieuws gaat snel ….

Geef een reactie