TIP op Caravana

TIP-Bakkeveen was met een stand vertegenwoordigd op de Caravana te Leeuwarden: Promotie van Bakkeveen en omgeving.

De Caravana is een vakantiebeurs van 6 dagen en speciaal bedoeld voor mensen die vakantie willen vieren met caravan en camper: kamperen dus.  De beurs was in alle hallen van WTC Expo in Leeuwarden met ca 400 exposanten uit heel Europa. De campings en organisaties van campings waren in 1 hal verzameld: de Friezenhal. Daar ook de stand van TIP-Bakkeveen.

TIP-Bakkeveen (voormalig VVV met kiosk binnenkort bij Dundelle) wil ondersteuning bieden aan haar donateurs. Het wordt voor individuele campings steeds lastiger om de bezetting optimaal te houden. Potentiële klanten opzoeken …… maar beursbezoek echter kost veel tijd en geld. Daarom heeft TIP een stand geregeld en de gezamenlijke (camping)- donateurs hebben samen met TIP-vrijwilligers geholpen met het bemensen van de stand. Dit onder het motto “samen sta je sterker dan ieder voor zich”.

25 donateurs (recreatiebedrijven in Bakkeveen en omgeving) hadden een folder ingeleverd. Al deze folders verzameld in een speciaal appel-groen ontworpen “Bakkeveen”-tasje. De beurs is op zich goed verlopen; alleen de laatste dag, de dinsdag, was traditiegetrouw rustig. Opvallend was dat redelijk wat bezoekers Bakkeveen wel ergens van kenden: de kampeerboerderij van vroeger, het voormalige zwempoel in de duinen, de ronde ramen van het zwembad, de vlooienmarkt en diverse campings. De intentie is deze mensen weer terug te krijgen naar Bakkeveen voor een rustige en ontspannen vakantie.

Er zijn na 6 dagen beurs nog een paar “Bakkeveen”-tasjes over: deze zul je dit voorjaar en deze zomer vast wel in Bakkeveen en omgeving te zien krijgen.

De prijsvraag
Bezoekers konden deelnemen aan de prijsvraag. De vraag was:
In welk jaar (ongeveer) is de oudste voorganger van de huidige Slotplaats gebouwd?
A  1668
B  1768
C  1868
D  1906
Het goede antwoord was A: 1668.  Staat o.a. op de site van Natuurmonumenten

Prijzen: gratis kamperen voor 2 personen!

  • 1e prijs De Waldsang, 1 week
  • 2e prijs De Ikeleane, lang weekend (vrij t/m ma) en gratis snackmaaltijd
  • 3e prijs It Kroese Beamke, weekend

De trekking van de winnaars vindt plaats uiterlijk in de 2e week van februari.

Hieronder een impressie
www.bakkeveen.nl/tip

 

Geplaatst in: TIP-Bakkeveen

Geef een reactie