Optisport exploiteert Dundelle

LC.nl: lees hier het originele artikel

Optisport neemt de exploitatie van recreatiecentrum Dúndelle in Bakkeveen over. Na gesprekken met verschillende overnamekandidaten door Opsterland en Plaatselijk Belang kwam dit bedrijf uit Tilburg als beste uit de bus.

Optisport heeft met ruim 75 gemeenten in Nederland en België langdurige overeenkomsten voor het beheer en de exploitatie van ongeveer vierhonderd accommodaties voor sport en vrije tijd.

Sinds het vertrek van de laatste exploitanten afgelopen oktober had de gemeente tijdelijk de zorg over Dúndelle.

Klik hier waar Optisport nog meer zwembaden en sportcomplexen exploiteert.

Hieronder het persbericht van de gemeente

Optisport nieuwe exploitant Recreatiecentrum Dundelle

Per 4 februari neemt Optisport de exploitatie van Recreatiecentrum Dundelle over van de gemeente. Optisport is een partij met veel ervaring in het beheren en exploiteren van onder andere zwemaccommodaties. Deze landelijke partij, kiest voor een lokale inslag zodat er aansluiting is bij de wensen en behoeften vanuit Bakkeveen en haar omgeving.

Na het vertrek van de vorige exploitant in oktober is de gemeente op zoek gegaan naar een kandidaat die het beheer en de exploitatie op zich kon nemen. Samen met het dorp zijn er de afgelopen periode gesprekken gevoerd met verschillende kandidaten. Optisport kwam unaniem naar voren als geschikte kandidaat om invulling te geven aan de exploitatie.

Wethouder Anko Postma: “We hebben samen met het dorp gekozen voor Optisport. Optisport heeft al 25 jaar ervaring en samenwerkingen met gemeenten. Zij willen maatschappelijk aantrekkelijke voorzieningen van hoog niveau aanbieden aan onze inwoners. Met Optisport hebben we afgesproken dat bestaande afspraken zoveel mogelijk worden gecontinueerd. De komende periode wordt door zowel de gemeente als Optisport hard gewerkt om te zorgen voor een warme overdracht.”

 

 

Geplaatst in: Bakkeveen

Geef een reactie