Inloopbijeenkomst herinrichting Mjumsterwei

Uitnodiging inwoners Bakkeveen: inloopbijeenkomst herinrichting Mjûmsterwei op: woensdag 5 februari 2020, tussen 19.30 en 21.00 uur in Dúndelle.

Beste inwoners van Bakkeveen,
Zoals u wellicht weet wordt de Mjûmsterwei heringericht. Voor de herinrichting is vorig jaar een werkgroep ingesteld. De afgelopen periode is samen met de werkgroep gewerkt aan het ontwerp. Graag laten we het ontwerp aan u zien. Hiervoor organiseren we een inloopbijeenkomst in Dúndelle op 5 februari 2020.

Inloopbijeenkomst
De inloopbijeenkomst is voor alle inwoners van Bakkeveen bedoeld, voor u dus. Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u zien hoe de straat er uit komt te zien. We horen graag wat u van de plannen vindt.

Inhoud van het plan
In het kort gezegd pakken we het wegdek aan van het gedeelte Mjûmsterwei nummer 2 tot aan de drempel bij het terrein van Dúndelle, inclusief trottoir en berm. Het hoofdriool en het fiets-/voetpad is niet opgenomen in de plannen. Daarnaast zijn we samen met Plaatselijk Belang druk bezig om ook het parkeerterreintje naast Mjûmsterwei 2 toe te voegen aan het plangebied.

Werkgroep
Om de belangrijkste belanghebbenden mee te kunnen laten praten, is er vorig jaar een werkgroep ingesteld, bestaande uit vertegenwoordigers van aanwonenden en PB. De gemeente heeft samen met de werkgroep en een extern adviseur de plannen voorbereid. Tijdens deze inloopbijeenkomst zijn vertegenwoordigers van de gemeente, en leden van de werkgroep aanwezig.

Graag zien we u op de inloopbijeenkomst op 5 februari tussen 19.30 en 21.00 u, locatie Dúndelle.

Met vriendelijke groet,
Werkgroep herinrichting Mjûmsterwei

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie