Dorpsgenote fietst voor Ronald McDonald

Dorpsgenote Nelly Drent gaat met team “de Hoeve Hazen” op 27 en 28 juni 2020 500 km fietsen in 24 uur tijdens de HomeRide. Een tocht voor bikkels, waarmee je geld inzamelt voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

Nelly doet voor de eerste keer mee, om diverse redenen zoals ze zelf zegt: We hebben zelf ervaren hoe het is om een (t)huis te hebben dichtbij een ziek kind. Een plek om te schuilen, te huilen en er niet alleen voor te staan. Dichtbij je kind die jou zo nodig heeft. Dit kan omdat er Ronald McDonald huizen zijn. Ik doe mee omdat ik graag sportief bezig wil zijn en omdat ik vind dat andere ouders ook deze plek moeten hebben! We hebben een geweldig team en gaan er samen voor!

Sponsor Nelly door op deze tekst te klikken en vervolgens een donatie te doen.

Geplaatst in: 2020-gebeurtenissen

Geef een reactie