Nu mag je nog Googelen.

Bakkefeansterjûn gaat op chique

Tijdens de Bakkefeansterjûn is het een traditie dat de vlooienmarktcommissie cheques uitdeelt aan verschillende verenigingen of initiatieven. Om dit een extra feestelijk tintje te geven slaan Puur Bakkeveen en Dorpsquiz Bakkeveen dit jaar de handen ineen.

Het dorp is inmiddels al helemaal ondergedompeld in kerstsfeer en op 20 december organiseren we daarom het Bakkefeanstergala in de tent. Tijdens deze avond is er naast de uitreiking van de mooie cheques en de jaarlijkse dorpsquiz ook live muziek aanwezig.

Voor de quiz zouden wij het fijn vinden wanneer je je individueel of als team (een team bestaat uit maximaal 6 personen) aanmeldt via [email protected], maar natuurlijk is het geen probleem als je je op de avond zelf aanmeldt.

De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in de feestelijk aangeklede tent op het Dúnsân-plein. Dus kom in stijl en beleef deze unieke avond!

Voor de dorpsquiz hebben wij deze week een aantal vragen om alvast wat in de stemming te komen.
In de categorie ACTUEEL.

Vraag 2. De Nederlandse handbalsters veroverden zondag 15 december de wereldtitel na een zinderende finale en werden daardoor ook gekozen tot sportploeg van het jaar 2019. Waar vonden de wereldkampioenschappen handbal plaats?

 

 

Antwoorden kunnen worden gemaild naar [email protected].

Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie