Burendag NAS 2019

Burendag 2019 stond bij de NAS in het teken van bloembollen. Na even babbelen en koffie drinken kunnen we starten.

In het grasveldje bij de Stoukamp zijn de letters NAS door de kinderen met krokussen gevuld en zullen in het vroege voorjaar voortaan duidelijk zichtbaar zijn.

Ook hebben we de drie straten, te weten Nije Buorren, Alde Drintse Wei en de Stoukamp, hier en daar voorzien van voorjaars bloembollen. Bij elkaar toch wel een kleine 3000 bolletjes gepland. Wij zijn benieuwd hoe dit eruit ziet in het voorjaar.

De kinderen zijn ook druk bezig geweest om vogelhuisjes en insectenhotels in elkaar te zetten en waar nodig een kleurtje te geven. Alle huisjes en hotels hebben een plaats gekregen aan de diverse bomen. Hopelijk hebben de vogels en de insecten interesse in hun nieuwe huisjes.

Ik wil iedereen bedanken om hun inzet en aanwezigheid.

Namens de buurtvereniging NAS.

Bart Arends

Geplaatst in: NAS

Geef een reactie