Opgelost: Stroomstoring in Bakkeveen.

Rond 15:45 bereikten ons de eerste berichten dat de storing is opgelost, om 16:17 meldt Liander dit ook:

Sinds 14.53 uur is er een stroomstoring. Volgens het kaartje wat op de website van Liander is te zien, gaat het om een aantal straten.

Zijn er nog meer straten in Bakkeveen die zonder stroom zitten?

Geplaatst in: 2019-gebeurtenissen

9 reacties op “Opgelost: Stroomstoring in Bakkeveen.

 1. Laura zegt:

  Ja, aylvalan en burmanialan

 2. JanvD zegt:

  Als iemand even bij transformatorstation gaat kijken (aan de Weverswal of achter gymzaal), dan kan de monteur vast vertellen wat er aan de hand is.

 3. Klaas zegt:

  Nije Buorren

 4. Jannie Blaauwbroek zegt:

  Boskleane

 5. Sietske zegt:

  Blauhûs, maar we hebben nu weer stroom

 6. JanvD zegt:

  De 200 zonnepanelen van het PostcodeRoos project van WEN (Wijnjewoude Energie Neutraal) bij De Twa Buken heeft ook een dip gehad omtrent hetzelfde tijdstip als de spanningsuitval. Wat oorzaak en gevolg is, is mij niet duidelijk. Zie toegevoegd grafiekje bij bovenstaand bericht.

 7. Koert scholten zegt:

  Kleasterkamp ook, maar er is weer stroom

 8. Rene Sloots zegt:

  Het waren niet alleen de mensen die er last van hadden, maar ook de dieren, ik heb een ventilator in huis staan zodat ze zich kunnen afkoelen, en dan is het nog zo´n 26 graden maar koel, toen alles uit ging, dacht ik zal wel een stop geknapt zijn niet dus, in die bijna 2.5 uur liep het in huis op tot 33 graden, en 1 van mijn honden lag al bijna op apegapen, dus gekoeld en alles toen kwam ze weer een beetje bij, maar ik denk dat er veel dieren op zo´n manier wel dood kunnen gaan, net alsof ze in een auto met gesloten ramen zitten of dat hun baasje nog effe lekker een eindje met de hond aan de lijn een paar kilometer gaat fietsen, laat je honden lekker thuis en ga s´morgens vroeg als het nog niet zo warm is een rondje lopen en sávonds als het afgekoeld is

  • Johan zegt:

   Misschien is zo’n mat (aqua coolkeeper koelmat) voor je huisdier (of jezelf) een optie? Ik heb er onlangs zelf twee aangeschaft, voor mezelf, en afgelopen nacht voor het eerst uitgeprobeerd. Het bleef de hele nacht heerlijk koel, prima geslapen!

Geef een reactie