Sprookjestocht op langste dag …

Op 22 juni zal het bos van Bakkeveen omgetoverd worden tot een sprookjesbos. In dit sprookjesbos gaan de kinderen op zoek naar Roodkapje.

Tijdens de route door het bos komen de kinderen langs verschillende sprookjesfiguren. De sprookjesfiguren zijn erg aardig en hebben hulp nodig van de kinderen. Hebben de kinderen goed kunnen helpen? Dan krijgen ze te horen naar welke kant roodkapje is gelopen. Zo komen de kinderen uiteindelijk bij roodkapje uit als het goed is…

Een leuke wandelroute voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Zij kunnen zich als groep (van ongeveer 3 – 8 kinderen) samen met minimaal 1 volwassene begeleider opgeven via [email protected].

Voor de kinderen kost het meedoen aan de sprookjestocht € 7,50 . Ouders hoeven niet te betalen om mee te lopen. Inbegrepen bij de kosten van het meedoen zit een stempelkaart met daarop bonnetjes voor:

 • ranja
 • patat
 • ritje op een pony
 • marshmallows
 • schminken
 • Prinseshoed of ridderhelm knutselen
 • lopen van de sprookjestocht

Er is naast de bovengenoemde activiteiten vanaf 15.00 uur muziek en een springkussen voor de kinderen.

Eten en drinken kan worden gekocht met muntjes. Deze zullen bij de kassa op het terrein te koop zijn.

Vanaf 20.00 uur is er live muziek van Murk Aukema bij het kampvuur.

Iedereen is dan welkom om mee te genieten van de sprookjesachtige zomeravond!

Geplaatst in: Bosmanege, Zien en doen

2 reacties op “Sprookjestocht op langste dag …

 1. Laura zegt:

  Hoe laat begint dit? (Ivm jonge kinderen 😉 )

 2. Sprookjesbos organisatie zegt:

  Om 15.00 uur zal het beginnen. De eerste groepen zullen rond 15.30 uur starten met het lopen van de route. De planning daarvan zal op basis van de aanmeldingen worden gemaakt. U kunt altijd aangeven of er een voorkeurstijd is en we proberen daar dan rekening mee te houden.

Geef een reactie