Filmhuis Weekend zeer geslaagd.

Filmhuis Bakkeveen organiseerde in het weekend van 8, 9 en 10 maart het 2e filmweekend. Er werden 4 zeer uiteenlopende films vertoond: Het meeslepend Scandinavisch psychologisch drama ‘The Here After’, de heerlijke eetfilm ‘Eden’, de aangrijpende muziekfilm ‘Whiplash’ en de hartverwarmende feelgood film ‘Song for Marion’. Alle vier films werden zeer goed gewaardeerd met een gemiddelde van 8,6. De 61 filmliefhebbers genoten, terwijl het buiten guur winterweer was met regen, hagel en sneeuw,  niet alleen van de films maar ook van een drankje tussendoor, de filmhap en de ontmoeting met de andere aanwezigen. Volgend filmseizoen weer!

Ook op de hoogte blijven van de activiteiten van het filmhuis: [email protected]

 

 

Geplaatst in: Filmhuis

Geef een reactie