Toneel Siegerswoude: Come-back Sunshine Boys

Op zaterdag 12 januari organiseert de toneelclub uit Siegerswoude een gezellige toneelavond.
We gaan het dit jaar iets anders aanpakken.

Zoals jullie misschien weten gaan we in juni met het dorpsfeest opnieuw een openluchtspel opvoeren. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Door de drukte dat dat met zich meebrengt hebben we besloten om het winterstuk dit jaar uit te besteden.

We hebben toneelvereniging Rjucht en Sljucht uit de Tijnje bereid gevonden om op 12 januari voor ons op te treden. Deze toneelvereniging werd vorig jaar gedeeld tweede bij de toanielkriich Fryslân dus dit belooft wel wat. Ze spelen voor ons het stuk De come-back van de Sunshine Boys.

Vorig jaar was dit stuk nog in de grote theaters te zien met in de hoofdrollen Andre van Duin en Kees Hulst. Het is een toneelstuk van Neil Simon en in het Fries vertaald door Gurbe Dijkstra.

Willie en Louis waren twee grote namen in het varietè theater. Jaren later wordt de mannen gevraagd nog 1 keer op te treden in een grote TV show. Probleem hierbij is dat de mannen met ruzie uit elkaar zijn gegaan. Ze kunnen elkaar niet luchten of zien en er komt veel oud zeer naar boven. Een scherpe maar aandoenlijke comedy.

Hierbij zijn jullie allen uitgenodigd voor een leuke en gezellige toptoneel avond in het dorpshuis de Uthof.
Zaterdag 12 januari
Aanvang 20.00 uur

Net stinne mar hinne, uit is goed voor u!!

Sietse Bouma

Geplaatst in: Verenigingen

Geef een reactie