Zonnebloem uitje naar Tuindorado

We zijn met een mooie groep deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem een ochtend naar Tuindorado geweest.
Het was weer erg gezellig.

Tuindorado was helemaal in kerstsfeer opgetuigd en voor iedereen die nog niet in de stemming was, kreeg zin in de feestdagen. De deelnemers kochten leuke dingen, maar het was af en toe moeilijk om een keuze te maken uit al het moois.

We hebben gezellig koffie gedronken met appelgebak. Heerlijk om er even helemaal uit te zijn en verwend te worden. Met een fijn gevoel zijn wij als vrijwilligers weer huiswaarts gekeerd met onze dankbare deelnemers.

Tot volgend jaar Tuindorado!!

Namens de Zonnebloem afd. Ureterp e.o.,
Alie Postma

Geplaatst in: Zonnebloem

1 reactie op “Zonnebloem uitje naar Tuindorado

  1. griet miedema zegt:

    ja was weer een geweldige ochtend griet Miedema

Geef een reactie