Collectieve aanschaf zonnepanelen

Werkgroep Energiewijs Bakkeveen

Project collectieve aanschaf zonnepanelen.

Een paar weken geleden zijn de deelnemers van het project aanschaf zonnepanelen geïnformeerd over de status van het project. Inmiddels kunnen we melden dat de winnende leverancier geselecteerd is. Alle belangstellenden zijn op maandagavond 10 december van harte uitgenodigd om de toelichting en overdracht bij te wonen.

Verschillende bedrijven hebben offertes uitgebracht voor het plaatsen van zonnepanelen op een  groot aantal woningen in Bakkeveen. Het bedrijf dat de beste offerte voor Bakkeveen heeft uitgebracht is de firma Awizon. In het beoordelen van de verschillende offertes zijn alle belangrijke condities, zoals productkwaliteit, vermogensgarantie, variatie, prijs en meest gunstige staffelkorting meegewogen.

De werkgroep Energiewijs Bakkeveen sluit nu een raamcontract met Awizon, waarin alle belangrijke afspraken worden vastgelegd. Zodat de deelnemers van het project op basis van deze uitgangspunten een offerte op maat, passend bij hun woning en individuele wensen, krijgen aangeboden.

De  aanschaf- en plaatsingskosten van een pakket van tien zonnepanelen varieert tussen € 3.336,– en € 4.142,– inclusief benodigde voorzieningen, afhankelijk van het toepassen van noodzakelijke optimizers. Dit is excl. volumekorting en wordt achteraf verrekend, afhankelijk van het totaal aantal te plaatsen installaties.

Tot nu toe hebben zich vijfenveertig (45) serieuze gegadigden gemeld. Aanmelden kan nog via [email protected] . De werkgroep Energiewijs Bakkeveen belegt op maandagavond 10 december 2018 een bijeenkomst in Dúndelle van 19.00 tot 20.30 uur, waarvoor alle bij ons bekende deelnemers tevens persoonlijk uitgenodigd zullen worden.

Awizon is deze avond ook aanwezig om een nadere toelichting te geven op het hele traject.

Werkgroep EnergieWijs Bakkeveen

Geplaatst in: Duurzaam Bakkeveen

Geef een reactie