Zat. 3 november: Natuurwerkdag Slotplaats

De handen uit de mouwen op de Slotplaats!

Zaterdag 3 november is weer de landelijke Natuurwerkdag. Op deze dag gaan op ruim 560 locaties in heel Nederland duizenden mensen aan de slag om de natuur een handje te helpen tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen. Het is gezond, leuk en gezellig om buiten aan het
werk te gaan!

Ook op Landgoed De Slotplaats in Bakkeveen kunnen de handen uit de mouwen gestoken worden. In de nabijheid van het Theehuis op de Slotplaats ligt naast de eeuwenoude handelsroute de Beakendyk en een laagte in het bos. Dit is een prachtige plek om aan de slag te gaan! Kleine boompjes en struiken worden handmatig verwijderd met behulp van snoeigereedschap en schop. Kinderen zijn ook van harte welkom, zij kunnen meehelpen bij het opruimen van de takken.

Voor meer informatie: zie https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/slotpleats-bakkeveen

 

Geplaatst in: Natuurmonumenten, Slotplaats

Geef een reactie