WijnjeWoodstock

Het is zo maar 13 oktober!! En dan gaan we weer los met de 2e editie van Wijnjewoodstock, een top muziek feestje voor iedereen!!
Echt veel mooie reacties mogen ontvangen voor onze 1e editie en goede ideeën die we in deze editie hebben verwerkt.

Programma van 2018:

Blowing Away:
Blowing Away is een veelzijdig, flexibel en gezellig duo. Breed inzetbaar met covers uit de 60’s 70’s, 80’s en 90’s till today, afgewisseld met eigen nummers. Kortom, het word een feestje!

Henri Groenewold:
Al vanaf 1989 staat Henri Groenewold als soloartiest op diverse podia in binnen en buitenland. In 1992 stond hij in de finale van de Soundmixshow met zijn vertolking van Elvis Costello’s Good year for the roses. Daarna speelde hij in diverse landen als Spanje, Frankrijk, Griekenland en uiteraard Nederland. Ook kennen velen hem als zanger van de bands KEK en The Scene tribute.

Johannes Rypma f.t. the Bountyhunters:
De formatie The Bounty Hunters is één van de beste Nederlandse rock bands. Dit sprankelende trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun dak gaan. Door de herkenbare covers zweept de band het publiek op naar een groots hoogtepunt. De drie muzikanten van The Bounty Hunters staan bekend om hun ongekend energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen ander hoe zij het publiek moeten betrekken bij de show.

Intree:             € 10,00 pp. (Pinnen is mogelijk)
Het X-Events team: Hillie, Leendert, Christianne, Reinder en André
Locatie:          MFC “de Swingel” Wijnjewoude
Aanvang:        20:30 uur

Geplaatst in: Evenementen

Geef een reactie