Power walking in Bakkeveen

Wat is Power Walking?
Power Walking is lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.
Power Walking is geen hardlopen. Uit testen is gebleken dat mensen die Power Walking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!
Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Power Walking is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

Power Walkingclub verandert je levenswijze
Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.
Neem nu de beslissing om op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken en meld je direct aan bij De Power walkingclub!

Training
Bij de Power walkingclub hebben we 2 groepen.

 1. Beginners
  Voordat je met Power Walking begint moet je de juiste techniek beheersen. In deze basis workshop leer je de dingen die je wel en niet moet doen bij Power Walking. Eerst even droog oefenen voordat je de stad of bos ingaat. In de beginners groep word je geholpen om je conditie te verbeteren zodat je een half uur, zonder stoppen, op redelijk tempo kunt wandelen. Zodra je dit kunt en volhoud ben je klaar om bij de gevorderden te gaan trainen.
 2. Gevorderden
  Hier is ons doel om u gezond en slank te houden en ervoor zorgen dat u meer energie krijgt. Trainingen in deze groep zijn intensiever omdat er tussendoor krachttrainingen plaats vinden voor een optimale fitheid. Deze groep is uitermate geschikt voor mensen die meer willen halen uit hun dagelijkse leven en beter willen presteren met zakelijke successen. Netwerken, onderling brainstormen en elkaar naar een hoger niveau krijgen is hier het sleutelwoord. En natuurlijk kunt u ervoor kiezen om gewoon met ons heerlijk in de buitenlucht te trainen.In deze groep wordt er van uitgegaan dat je met gemak 60 minuten, op een redelijk tempo, aan een stuk kunt wandelen. In deze groep gaan we het tempo opvoeren en beginnen we met Power Walken. Met zo’n 6 a 7 km/uur word je meegenomen om een uur lekker te gaan bewegen door verschillende gedeeltes van de stad. Je begint altijd met een warming-up en tussen het Power Walking door krijg je diverse spierversterkende oefeningen aangereikt om gezamenlijk uit te voeren. We sluiten de training af met een cooling-down, waarna je met je mede Power Walkers nog gezellig kunt napraten.

  De training zorgt ervoor dat je afslankt, je spieren versterkt, je conditie verbeterd en overtollige vetten worden verbrand. Je zit met deze training in de juiste hartslagzone, net boven de 50 procent van je maximale hartslag, wat ideaal is voor vetverbranding. Dit is een gouden regel in de sportbewegingsleer.

  We doen het Power Walken in groepsverband, in de buitenlucht en in de stad waarbij de route telkens anders is zodat het nooit gaat vervelen. Het is enorm gezellig en door de afspraak die je met ons hebt gemaakt, heb je de bekende stok achter deur die iedereen nodig heeft om echt iets in je leven te veranderen. Bovendien word je ook nog eens begeleid door ervaren trainers die je stimuleren en motiveren om jouw doelstelling te behalen.
  Sluit je nu aan bij de Power walkingclub om op een leuke, gezellige en effectieve manier aan je gezondheid te werken. Wordt ook één van de Power Walking doorzetters en helden die de beslissing hebben genomen om fitter te zijn.

Bakkeveen
Locatie Bakkeveen: Beginners en Gevorderdengroep. Meer informatie volgt binnenkort!
Verzamel- en startpunt voor de training vindt plaats bij Mjumster Wei 16

En uiteraard is onze proefles gratis nadat u zich heeft aangemeld!
Lessen worden gegeven door Tryntsje Kleiterp (Power Walking trainer).
Trainingsduur van onze lessen zijn 60 minuten.
Het is altijd mogelijk om tussendoor aan te melden en een Gratis proefles te vragen!
Meld je aan bij Tryntsje Kleiterp: [email protected] of 06-21903182
Of via de website

Geplaatst in: 2018-gebeurtenissen

1 reactie op “Power walking in Bakkeveen

 1. Aukje zegt:

  Leuk, ik heb me aangemeld

Geef een reactie