Circus Bizar

Griezeltocht Bakkeveen organiseert

Circus Bizar 

Opleidingsschool voor circusacts

Vroeger reisde Circus Bizar de hele wereld over met hun bekende acts en clowns. Dit heeft deze familie eeuwenlang vol kunnen houden maar nu zijn ze dan toch in de bossen van Bakkeveen gebleven om mens en dier op te leiden in deze vreemde maar ook verbazingwekkende wereld. Bizar is deze opleiding zeker, helemaal omdat het maar 1 avond per jaar wordt aangeboden op de Slotleane 1 te Bakkeveen. Op 27 oktober opent Circus Bizar zijn deuren en zullen de studenten blootgesteld worden aan de proeven van deze opleidingsschool.

Durf jij het aan om je te laten omscholen in dit circus?
Geïnteresseerden die aan deze bizarre opleidingstocht willen deelnemen, kunnen zich in groepen aanmelden. Vanaf 1 oktober start de inschrijving en zoals bij meerdere opleidingen: vol = vol!

Na de tocht wordt een heus examenfeest georganiseerd. Om te vieren dat de deelnemers terug zijn gekeerd en geslaagd zijn! Vanaf 22.00 uur zal Noovids het examenfeest inluiden tot in de late uurtjes. Komt allen meevieren want de entree is GRATIS!

Opgave tocht via: [email protected] en check de Griezeltocht Bakkeveen facebook voor alle nieuwtjes en acties!

 

 

Geplaatst in: Evenementen

Geef een reactie