Speeltuin heeft naam …

Zaterdag 8 september vond de onthulling plaats van de naam van de speeltuin aan de Nije Buorren, een levendige kinderrijke buurt. Deze speeltuin valt onder de buurtvereniging NAS (Nije Buorren, Alde Drintse Wei, Stoukamp).

Tot nu toe was de speeltuin naamloos, en de leden was gevraagd naar ideeën voor een naam. Het is geworden “Lytse Buorren“, naar het voorstel van Claartje Slofstra. Samen met Bart Arends van de speeltuincommissie en de kinderen van de buurt heeft zij het naambord onthuld.

Voorafgaand hieraan vonden ’s middags activiteiten voor de jeugd plaats en na onthulling verzamelde iedereen zich in de speeltuin voor de jaarlijkse barbecue van de buurtvereniging.

Dit alles was weer uitstekend verzorgd door een aantal vrijwilligers en er werd als vanouds gezellig bijgepraat met oude en nieuwe buurtgenoten.

Jannie Tjassing.

Geplaatst in: NAS

Geef een reactie