Nieuw: Workshop Free Running

Workshop Free Running, geef je nu op!!!

Letterlijk vertaald betekent free running “vrij rennen”. Dat is ook precies waar het bij free running om draait, het vrij bewegen, zelf bepalen welke beweging jij wilt maken en daarbij telkens jezelf ontwikkelen.

Free running is een sport waarbij het van belang is dat je overal een uitdaging in ziet; het verbeteren van je eigen kunnen, het verkennen en oprekken van je eigen grenzen, overwinnen van angsten, sneller, flexibeler, sterker en stabieler worden bij sprongen, salto’s en andere bewegingen. Ontdekken wat je al kunt en hoe je steeds een stapje verder kunt gaan.

Free running is voor alle jongens en meiden van 6-12 jaar die zin hebben om te bewegen, hun grenzen op te zoeken en met hulp van Thomas te kijken of je je vaardigheden kunt verbeteren/vergroten.

Aanmelden kan tot 10 september !!

Gymver. Kwiek

Geplaatst in: Gymnastiek

Geef een reactie