De Bosk viert Burendag met spelletjes, Quiz, BBQ en Karaoke

21 september had iedereen, die in Bakkeveen Burendag vierde het grootste geluk van de wereld. Terwijl het de vrijdag ervoor en de zondag erna slecht weer was, lieten de regenbuien op de zaterdag Bakkeveen links liggen. Zo ook op De Bosk waar weer met veel enthousiasme Burendag werd gevierd. Vele buurtbewoners hadden meegeholpen met de voorbereiding: salades maken, tent opzetten, spelletjes bedenken, het feestterrein sfeervol inrichten, opbouwen karaoke  enz. enz. Het echte Mienskipsgevoel overheerste bij dit gezellig samenzijn.

14.30  uur ‘s-middags werden de vele buurtbewoners ontvangen met koffie en koek, waarna om 15 uur het spelletjescircuit begon, afgesloten met de traditionele quiz. Dit alles met het thema “Vakantie”. Het hele terrein was door Grietje ook als zodanig ingericht. Hulde!

18 uur klonk het startsein voor de jaarlijkse BBQ, waarbij de koks Sjirk en Jonathan iedereen voorzag van een lekker stukje vlees en pannenkoek. Het eind van de bbq was tegelijk het begin van de karaoke, waarbij menig De Bosk bewoner zijn zangtalenten liet horen.

Zo beleefde De Bosk weer een zeer geslaagde Burendag! Op naar volgend jaar.

Geplaatst in: De Bosk

Geef een reactie