Vacature Algemeen Medewerker, Nieuw Allardsoog

ALGEMEEN MEDEWERKER
Als algemeen medewerker ben je bij Nieuw Allardsoog verantwoordelijk voor de juiste inrichting en verzorging van de zalen welke gedurende dag gebruikt zijn voor een cursus, training of evenement. Ook de afwas hoort bij de taken.

We zijn op zoek naar een medewerker (of duo) die in de namiddag en (vroege) avond beschikbaar is. Je werkt in een enthousiast team maar moet ook zelfstandig kunnen werken. Vlot aanpakken en een goed oog voor detail is van belang.

Kijk op www.nieuw-allardsoog.nl voor een goed beeld van de faciliteiten van ons bedrijf.

Voor inlichtingen bel 0516-543888 en om te solliciteren mail met korte CV naar [email protected]

Nieuw-Allardsoog

Jarig van der Wielenwei 6
9243 SH Bakkeveen
T 0516 – 543888
E [email protected]
www.nieuw-allardsoog.nl

Geplaatst in: Nieuw Allardsoog, Vacatures

Geef een reactie