Maisdoolhof De Wilp binnenkort geopend

Wegens succes vorig jaar heeft De Wilp weer een maisdoolhof met een verrassend nieuw thema. Dit keer is het een reservaat met een unieke collectie Maisdooldieren.
Volwassenen kunnen genieten van de omschrijvingen van de dieren met hun bijzondere eigenschappen. Helaas verdwijnen er regelmatig dieren. Daarom is een maiswachter aangesteld om te achterhalen welk dier daarvan de boosdoener is. Kinderen en jongeren kunnen helpen dit mysterie op te lossen. Kleine kinderen kunnen op zoek naar dingen die bij de maiswachter horen. Het laatste stuk kun je de paden kiezen door meerkeuze vragen te beantwoorden.

Een slim systeem zorgt voor antwoorden die je helpen de juiste uitgang te kiezen bij de escaperoom. Er zijn meerdere kleurrijke rustpleken.”Flower Power” en hippies omlijsten het doolhof.

Na het doolhof is er gelegenheid om een Woodstock (of iets anders, het is jou feestje) te knutselen en te sneupen bij de garageverkoop. Dus voor alle leeftijden genoeg te doen voor een paar uurtjes plezier. Ook bij minder mooi weer want binnen is ook een hanghoek en knutselruimte.

De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Geopend:

  • 30 juli t/m 12 aug en 21 aug t/m 1 sept.
  • van 12:30 – 18:15 u.
  • In september: zaterdagmiddag.

Maisdoolhof De Wilp,
Keuningsweg 23,
9367 TB De Wilp.
www.heitshiem.nl
tel: 06 30 41 76 71

 

Geplaatst in: Zien en doen

Geef een reactie