Pinksterfeest316 Wijnjewoude

Pinksterfeest 316
Van vrijdagavond 18 mei tot en met maandagochtend 21 mei vindt de tweede editie van Pinksterfeest 316 plaats aan Ald Duerswâld 4a te Wijnjewoude. Het thema is dit jaar: IK BEN! Jezus zegt dat Hij het brood is dat Leven geeft. Hij zegt: ‘Wie bij Mij komt zal geen honger meer hebben en wie in Mij gelooft zal nooit meer dorst hebben’. We willen in dit Pinksterweekend samen kijken naar Jezus, het verwachten van Hem en ons samen keren tot Hem en zo de belofte van de Heilige Geest ontvangen. Ben jij erbij?

Programma
Er is een afwisselend programma voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen, met workshops, sprekers en muziek in verschillende samenkomsten, maar ook een struggle run voor tieners, jongeren en mannen!

 • Het kinderprogramma is dit jaar voor het eerst is opgesplitst:
  • Op het Benjaminplein is er kinderoppas 0-4 jaar en een kindertent vanaf 3,5 jaar t/m groep 3 van de basisschool.
  • King Kids is voor groep 4, 5 en 6 van de basisschool.
  • Corner Stone is voor groep 7 en 8 van de basisschool.
 • Het tienerprogramma heet Level-Up en is voor tieners vanaf de brugklas t/m 16 jaar.
 • Het jongerenprogramma heet Next-Level en is voor de 17-plussers.
 • Deze laatste 2 starten vrijdagavond beiden met een film en een kampvuuravond.
 • Het volwassenenprogramma heet Celebration. Dit begint op vrijdagavond met een samenkomst met Jelle de Kok en Hadassa Praise Ureterp.
 • Op maandag sluiten we Pinksterfeest 316 af met een liefdesmaaltijd en een gezamenlijke afsluiting op het veld.

Het programma staat ook op www.pinksterfeest316.nl/timetable/.

Kamperen
Kom je meerdere dagen op Pinksterfeest 316 en ben je op zoek naar een slaapplek? Rondom het Pinksterfeestterrein zijn er verschillende campings waar je kunt overnachten. Voor het eerst is het dit jaar ook mogelijk om op het Pinksterfeestterrein zelf te overnachten, met gezelligheid en verbondenheid met andere Pinksterfeestbezoekers en vrijwilligers. Reserveren kan via de site www.pinksterfeest316.nl/kamperen/.

Vrijwilligers
Pinksterfeest316 is een feest wat we samen willen bouwen. Heb je zin om mee te doen? Op de site (www.pinksterfeest316.nl/meewerken-1/) kun je zien op welke plekken je kunt meewerken. Is er een plek waar jij enthousiast over bent? Meld je daar direct aan! Switchen naar een ander team dan vorig jaar kan natuurlijk ook! Stuur dan een e-mailbericht naar je teamleider of naar vrijwilligerspf316@uniteinchrist.nl.

Geplaatst in: Kerken

Geef een reactie