Inschrijving avond-4-daagse: tot 31 mei

De avond-4-daagse is in 2018 van woensdag 6 t/m zaterdag 9 juni. Het wordt aflevering 63!

Groepen (vanaf 10 personen) zoals scholen en verenigingen dienen zich via de website in te schrijven. Dat kan tot donderdag 31 mei. Individuele wandelaars en groepen tot 10 personen kunnen ook nog op de avonden zelf inschrijven; dit bij café De Brink en De Herberg in het centrum van Bakkeveen. Meedoen kost € 5,– per persoon. Je moet eigenlijk alle 4 avonden meelopen, maar minder kan eventueel ook.

De routes zijn nog niet bekend. De routes zijn elk jaar sterk afhankelijk van de toestand van de terreinen (nattigheid en gewassen). We maken als avond-4-daagse veel gebruik van de gastvrijheid van particuliere terrein eigenaren en – gebruikers. Daarom worden de routes pas vanaf een week van te voren overlegd en vastgesteld. Dit voorkomt dat op het laatste moment routes weer moeten worden aangepast. Alle routes zijn bepijld (m.u.v. de 5 km lus van de 15 km als extra op de 10 km afstand; deze extra kilometers staan op een kaartje.

Klik hier voor algemene informatie.
Klik hier om in te schrijven

team avond-4-daagse van
TIP-3Provinciënland

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie