Landgoed Slotplaats wordt opgeknapt

Parkeerplaats en paden worden opgeknapt op de Slotplaats.   

Wekelijks maken vele wandelaars, ruiters en fietsers gebruik van de wegen en paden op de Slotplaats. Dit gebruik heeft haar weerslag op deze wegen en paden en enkele trajecten zijn nu toe aan een onderhoudsbeurt.

Voor dit onderhoud hebben we aannemer Zoutman uit Zevenhuizen opdracht gegeven. De wegen worden gecontroleerd op gaten en problemen met de waterhuishouding. Eventuele problemen worden verholpen door herstel van het profiel met een goede waterhuishouding. Gaten worden met nieuw aan te voeren zand aangevuld.

Naast de zandpaden wordt de parkeerplaats en de inrit voorzien van een nieuwe laag grind. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal in maart gestart worden met de werkzaamheden.

Kim Pierik

Geplaatst in: Natuurmonumenten, Slotplaats

1 reactie op “Landgoed Slotplaats wordt opgeknapt

  1. vincent veldhoen zegt:

    Mooi dat daar werk van gemaakt wordt ,prima maar nu 2 vragen.
    Is het mogelijk dat de vlonders met gaas, vooral achter bij de Waldsang, ook aangepakt kunnen worden ? Het is zeer gevaarlijk, je kunt zo wat breken door het gaas en de vlonders zijn in zeer slechte toestand .De groene route staat na Witte Singel afslag vaak onder water en volgens mij is dat niet “klant vriendelijk”. Ook het pad na de grote slenk, verbinding naar het Oude bos is helemaal verrampeneerd. Dit lijken mij ook zeer belangrijke aandachtspunten. TIP 3Provinciënland krijgt hier regelmatig opmerkingen over.

Geef een reactie