Thuiszorg De Friese Wouden

Thuiszorg in Wijnjewoude, Bakkeveen en Siegerswoude

Bent u al bekend met ons thuiszorgteam van zestien deskundige zorgmedewerkers in BakkeveenWijnjewoude en Siegerswoude? Wij verzorgen hier bij veel bewoners met veel plezier de thuiszorg. Kunt u ook wel wat hulp gebruiken? Dan zijn wij er ook voor u.

Verzorging en verpleging
Ons thuiszorgteam van zestien verzorgenden en verpleegkundigen verplaatst zich dag in dag uit door de bosrijke omgeving van de plattelandsdorpen Bakkeveen, Wijnjewoude en Siegerswoude. Hier helpen wij onze cliënten met hun persoonlijke verzorging en verpleging, maar we zijn ook voor palliatieve zorg beschikbaar. Precies zoals de cliënt en zijn of haar omgeving dit het liefste heeft.

Wanneer u thuiszorg van ons ontvangt, ziet u met name steeds dezelfde gezichten. Dit komt omdat wij als thuiszorgteam kleinschalig werken. Dat is wel zo vertrouwd. Alles wat wij doen, gaat in goed overleg. Allereerst met u, maar we kunnen ook familieleden en mantelzorgers bij de zorg betrekken. Dat is voor iedereen wel zo vertrouwd.

Ons team van zorgmedewerkers tussen de 24 en 65 jaar oud wordt geleid door wijkverpleegkundige Wietske Roelofs. Zij is ons centrale aanspreekpunt. We voeren dagelijks overleg met de huisartsen, apotheken, Wmo-consulenten en dorpssteunpunten om onze cliënten van de best mogelijke zorg te voorzien en om hen waar nodig snel en goed te kunnen doorverwijzen. Ook met andere organisaties in de dorpen zijn de lijntjes kort. Zo dragen we hier actief bij aan een leefbare samenleving.

Sterk en betrouwbaar
In de gastvrije, gemoedelijke omgeving van Bakkeveen, Wijnjewoude en Siegerswoude is het prettig werken voor ons als zorgmedewerkers. Ook onderling is de samenwerking goed, terwijl we ook erg zelfstandig zijn. We vormen samen een sterk en betrouwbaar team dat erg betrokken is bij elkaars welzijn en bij dat van onze cliënten. Waar nodig kunnen we altijd op elkaar terugvallen.

Het leukst aan ons werk vinden we het contact met de mensen. Hiervan genieten we elke dag. We kunnen onze cliënten dagelijkse aandacht geven en zijn voor hen een houvast. Dit geeft ons veel voldoening.

Vakantie vieren en thuiszorg ontvangen in Bakkeveen, Wijnjewoude en Siegerswoude
Heeft u in uw eigen woonomgeving thuiszorg en wilt u graag op vakantie, dan is dat mogelijk. Wij verlenen ook zorg op de campings in onze omgeving. Op de campings zijn wij inmiddels een vertrouwd gezicht. U kunt contact opnemen met uw eigen thuiszorgteam en zij zorgen ervoor dat de zorg wordt overgedragen naar ons team, zodat wij de juiste zorg kunnen verlenen terwijl u vakantie viert.

Thuiszorg aanvragen
Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Wietske Roelofs komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Team De Trije Doarpen: Weverswal 7A.  Telefoon: 088 512 53 15

» Neem contact op

Geplaatst in: Verzorging

Geef een reactie