Opbrengst Poiesz-zegels

In de Poiesz supermarkt staat al jaren een “melkbus” waarin de zegels kunt doen, die je bij de boodschappen krijgt. Vooral in het vakantieseizoen worden er veel zegels in de bus gedaan. Afgelopen jaar heeft Petra de Jong de bus gepimpt.

De opbrengst van de zegels is voor Plaatselijk Belang Bakkeveen. PB gebruikt dit geld om het dorp te verfraaien en om andere nuttige zaken voor het dorp te bekostigen. Wat precies? De Algemene ledenvergadering is op dinsdagavond 6 maart en daar laten we zien wat er met het geld is gedaan. Schrijf de datum maar vast in je agenda. Het 2e deel van die avond zal door de gemeentelijke politiek worden ingevuld. En lees natuurlijk de mededelingen van PB is de maandelijkse Slûswachter (altijd op pagina 4).

En ……. de opbrengst bedraagt dit jaar € 152,50 .

Plaatselijk Belang Bakkeveen

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

2 reacties op “Opbrengst Poiesz-zegels

  1. Petra de Jong zegt:

    Hoera ! Genoeg om alle aanwezigen op de eerstvolgende PB jaarvergadering een borreltje aan te bieden. 🍷🍺

  2. Huub Bouma zegt:

    Lekker!!!

Geef een reactie