Hondenpoepbakken tijdelijk verwijderd

In de week voor kerst (week 51) worden de hondenpoepbakken net zoals vorig jaar tijdelijk weggehaald.

In de eerste week van het nieuwe jaar plaatst de gemeente ze weer terug.

 

Geplaatst in: 2017-gebeurtenissen

4 reacties op “Hondenpoepbakken tijdelijk verwijderd

 1. Bert zegt:

  Je kunt ze wel helemaal verwijderen, ze worden toch niet gebruikt. De kinderen staan nog steeds bij ons bij de buitenkraan de stront van de kleding en voeten te spoelen

 2. inge zegt:

  Bert hier bij ons zitten de bakken altijd vol en heeft het zeker nut, er ligt hier duidelijk minder hondenpoep in de omgeving.Dus echt super dat ze er zijn!!. Maar er blijven altijd een paar mensen die niet het fatsoen hebben de uitwerpselen van de hond op te ruimen. Ik ben bang dat je dat altijd blijft houden.

 3. A.B. zegt:

  Helaas zijn en blijven er altijd mensen die de hondenpoep laten liggen. Genoeg anderen ruimen gelukkig wel! Dat is duidelijk aan de inhoud van de hondenpoepbakken af te lezen.
  Helaas ook dat hondeneigenaren altijd alle geklaag over zich heen krijgen, terwijl het probleem van de kattenstront in plantsoenen en in andermans tuinen net zo groot is, of waarschijnlijk zelfs groter is.
  Maar daar hoor je hier niemand over.

 4. durk zegt:

  Ik heb geen hond, kat, vee of duiven dus mag ik wel even klagen he. Sinds de bakken geplaatst zijn heeft het probleem zich verplaatst heb ik moeten constateren. Helaas is het ook in ons dorp heel gebruikelijk om de troep bij een ander voor de deur te gooien. Dat zullen we ook na 1 januari weer volop zien. Ondanks alles een gezond en voorspoedig 2018. en Ps denk ook eens aan een ander

Geef een reactie