De Bosk kuiert in Trimunt en eet snert (nu met de foto’s).

Zondag 17 december deden een kleine 20 buurtbewoners van De Bosk mee aan de traditionele snertkuier. Dit keer had Henk Posthumus een mooie route van zo’n 5 km uitgezet in Trimunt.

De dagen ervoor had het gesneeuwd, geregend en  gestormd maar op deze zondagmiddag was het bladstil, scheen zo nu en dan het zonnetje en bleef het droog. Ideale weersomstandigheden dus. Wel was het hier en daar behoorlijk nat zodat niet iedereen met droge voeten thuis kwam.

Na de kuier wachtte de inmiddels tot 30 aangegroeide bewoners van De Bosk ‘poeiermolke’ , glühwein, en natuurlijk een kom heerlijke, dampende snert. Omdat Baukje Zwart al jaren iedereen zeer gastvrij achter haar huis ontvangt, was er voor haar als bedankje een kistje met 2 flessen wijn.

Geplaatst in: De Bosk

Geef een reactie