Sinterklaas komt naar Bakkeveen

Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas weer in Bakkeveen.

Om dit mogelijk te maken zijn de “Stichting Sinterklaas in Bakkeveen” en veel vrijwilligers nu al druk bezig met de voorbereidingen. Dankzij bijdragen van een aantal organisaties en sponsoren uit Bakkeveen worden de kosten die met de intocht gepaard gaan gefinancierd. Wij zijn echter een klein dorp, waardoor dit helaas niet altijd kostendekkend is. Bovendien zijn een aantal kostuums die al jarenlang zijn gebruikt aan vervanging toe.

De “Stichting Sinterklaas in Bakkeveen” wil daarom graag een beroep op u doen als Bakkeveeners.

Binnenkort kunt middels onze jaarlijkse Pepernotenactie zakjes pepernoten kopen. Deze zullen huis-aan-huis worden verkocht in Bakkeveen. Koop deze royaal! Daarnaast kunt u een bijdrage overmaken op rekening NL74INGB0007243521 van de Stichting Sinterklaas in Bakkeveen. Alle beetjes helpen! De opbrengst komt geheel ten goede aan Sinterklaas in Bakkeveen.

De activiteiten van Sinterklaas in Bakkeveen kunt u volgen via Facebook: www.facebook.com/SintBakkeveen/.
Word ook Vriend van Sinterklaas!

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

Geef een reactie