Optreden Linde Nijland en Bert Ridderbos

Na eerdere succesvolle optredens komen de bekende muzikanten Linde Nijland en Bert Ridderbos zondagmiddag 3 december opnieuw naar theeschenkerij Bellefleur in Siegerswoude. Ze brengen naast een mix van eigen liedjes, covers en traditionals ook nummers van Linde’s nieuwste cd The Jukebox Project.

Linde heeft een kristalheldere stem, uitstekend passend bij haar deels Keltische en Americana repertoire. Ze zingt in het Engels, met uitstapjes naar andere talen, zoals het Gronings. Multi-instrumentalist Bert begeleidt haar afwisselend en virtuoos, onder meer op zijn Middeleeuwse cittern, maar ook op gitaren, banjo en accordeon.

De theeschuur heeft voor hun muziek een prachtige, natuurlijke akoestiek en een intieme ambiance.

Na jarenlang te hebben opgetreden met het zangduo Ygdrassil, treedt Linde sinds 2007 op met Bert als vaste begeleider. Samen met Bert maakte ze een aantal jaar terug een reis over land naar het Himalaya koninkrijk Bhutan. Die hele reis werd gefilmd en kreeg o.a. aandacht in het Radio 1 Journaal en op de Indiase, Turkse en Bhutanese nationale televisie. Naar aanleiding van haar album I Am Here wordt Linde door het Nederlandse muziekblad Heaven ‘de beste folkzangeres van Nederland’ genoemd.

Voor meer informatie en reserveren: 06-48575067 of [email protected]
De entree bedraagt €15,00 Inloop 15:00 aanvang 15:30

www.theeschenkerijbellefleur.nl/nieuws/

Video`s: www.youtube.com/watch?v=VGLdg-LjvH8 en www.youtube.com/watch?v=UmBGbso5SDA

Geplaatst in: Evenementen

Geef een reactie