Schade september storm (aanvulling)

[Aanvulling onder aan dit artikel]

De vroege herfststorm is vandaag, woensdag 13 september, ook in Bakkeveen flink tekeer gegaan.

Aan de Duerswaldmerwei is een populier omgehaald. Deze boom begon gevaarlijk over de weg te hellen, reden voor de gemeente om snel in te grijpen en de boom te kappen. Manschappen en machinerie waren snel ter plaatse en met vereende krachten werd de boom gekapt en terzijde gelegd. De veegmachine zal ook het traject van het fietspad, dat bezaaid ligt met takken, blad en veel eikels nog  vegen.

Aan de Greate Kamp is een auto op de parkeerstrook geraakt door een afgeknakte tak. De schade aan de auto viel erg mee. De gemeente was snel ter plaatse om de tak helemaal los te zagen en te verwijderen zonder de auto extra te beschadigen.

 

Geplaatst in: 2017-gebeurtenissen

Geef een reactie