GIANT Survivalrun Bakkeveen 2017

U ziet ze alweer verschijnen. De hindernissen en de spandoeken van de Giant Survivalrun Bakkeveen. Zaterdag 16 september organiseert de Stichting Survival Bakkeveen de 5e editie van de GIANT survivalrun in de bossen van Bakkeveen.

Naast De Slotplaats is afgelopen zaterdag een enorme hindernis gebouwd, de “Slotpleatscombi”! De Slotplaats en het bijbehorende landgoed zijn onderdeel van Natuurmonumenten.

Johan Scholte, voorzitter van de survivalclub vertelt: “Wij zijn erg content met de medewerking van de drie natuurorganisaties, waaronder Natuurmonumenten. Zij stellen elk jaar hun landgoed ter beschikking aan de survivalrun. Maar net zo blij zijn wij ook met de toestemming van alle andere landeigenaren waaronder vele particulieren. Hierdoor ontstaat een aaneensluitende route door de prachtige natuur van Bakkeveen”.

Naast Natuurmonumenten worden ook gebieden van de natuurorganisaties It Fryske Gea en Staatsbosbeheer doorkruist.

Voor de deelnemers is het goed om te weten dat de “Slotpleatscombi” is verwerkt in het lange parcours. Alle deelnemers van de 8,5 km komen hierlangs. De wedstrijdlopers krijgen het flink voor de kiezen en moeten het 12 meter lange klimnet onderlangs! De recreanten worden gematst en mogen óver het net.

Tot ziens op zaterdag 16 september, als deelnemer of toeschouwer!

Start (vanaf 10.00uur) en finish bij zwembad Dúndelle.

Voor meer informatie

Zie: www.survivalrunbakkeveen.nl

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie