Nog 7 dagen tot het Dodo Festival 2017 !

Lieve dorpsgenoten, vakantiegangers en buitenlui,

Over 7 nachtjes is het alweer zover, dan breekt het festivalgedruis van de negende editie van het Dodo Festival los! Vanaf vrijdag middag (25 augustus) om 12.00u openen de poorten zich en kun je genieten van Nederlandstalige artiesten als Frans Bauer, Tim Douwsma en Henk Wijngaard waarbij Radio Continu live uitzendt vanaf het festivalterrein.

Vanaf 14.30u tot 17.00u kunnen de kinderen zich helemaal kapot springen op springkussens, kunnen ze meedoen aan een avontuurlijke zoektocht of gewoon lekker aan hun eigen kinderbar hangen en ’s avonds is het podium weer gereserveerd voor toffe bands waardoor je geprikkeld wordt tot meezingen en dansen!

Op zaterdag (26 augustus) gaan we vanaf 15.00u los en beginnen we de middag met toffe Fryske Rockbands als Duo Hûnekop, de Doelleazen en de Suskes! En om de avond feestelijk voort te zetten, kun je daarna lekker wegzwijmelen en dansen op de muziek van onder andere Vangrail, Jelle B. en de ABBA coverband!

Mocht je je afvragen wat dat allemaal kost: De entree is op beide dagen GRATIS (behalve op zaterdag na 20.00u, dan kost een entreebewijs 10 euro)!

Ben je nog niet helemaal op de hoogte zijn van het hoe en wat, dan kun je terecht op de website www.dodofestival.nl! Hierop is de gehele line-up te vinden, kun je munten met korting bestellen (tot 20 augustus om 23.59u) en staat nog eens duidelijk beschreven wat de levensvisie van onze geliefde Dodo ook alweer was.

Tot volgende week!

Geplaatst in: Dodo Festival

Geef een reactie