Circus Salto presenteert: de circuswinkel !

Wanneer: Woensdag 6 september, 15:30 uur
Waar: Parkeerterrein Dundelle/sportpark.

Circus Salto presenteert een geheel nieuwe show met als titel: De Circuswinkel! In de voorstelling worden de acts uit binnen- en buitenland op een verrassende wijze verbonden door een verhaal over de wonderlijke Circuswinkel.

Kristaps uit Letland imponeert het publiek met onnavolgbare jongleerkunsten met 20 kleine houten kistjes! Adembenemende luchtacrobatiek en wervelende Oosterse vuurdans van Eva uit Praag zal het publiek laten wegdromen.

Het optreden van Sander met zijn brutale buikspreekvogel Charlie staat garant voor hilariteit.

In de Circuswinkel zijn heel veel circuskostuums te koop! Het duo Kristaps verwisselt in een oogwenk van het ene in het andere adembenemende kostuum. Een unieke en prijswinnende act vol dans, kostuums en razendsnelle magie! Dit en nog veel meer valt te beleven in de nieuwe familievoorstelling van Circus Salto.

Een bezoek aan Circus Salto is hét uitje voor het hele gezin!

Kijk voor meer informatie en koop direct uw kaarten met extra korting via www.circussalto.nl

Geplaatst in: Zien en doen

Geef een reactie