Metamorfose Bosmanege

De Metarmorfose van de Bosmanege is klaar !

Het paradepaardje van onze manege is het sfeervolle terras.

Vanaf heden bent u van harte uitgenodigd op ons sfeervolle terras, te midden in de bossen van Bakkeveen. U geniet van de geuren, kleuren en de prachtige geluiden van allerhande vogels.  Al dit mooie in combinatie met een heerlijke kop koffie maakt het bezoek aan de Bosmanege compleet.

De leukste manege in het mooiste natuurgebied van de 3 noordelijke provincies: Bosmanege Bakkeveen

Bij ons kunt u terecht voor:

 • Paard of ponyrijden in alle facetten van de ruitersport
 • Ponykamp dagen/weken
 • Familie, kinder- en bedrijfsfeesten
 • De Drie Provinciëntocht en de Freuletocht
 • Therapeutisch paardrijden (spiegelen)
 • Gewoon een kop koffie of een ijsje (en paarden knuffelen)

Wij zijn een FNRS manege waar instructrices werken die, in zowel de scholing als de sport, hun kunnen hebben bewezen.

Tot ziens bij Bosmanege Bakkeveen
Slotleane 1
9243SK Bakkeveen
www.bosmanege.nl
0516-541 105
bosmanegebakkeveen@gmail.com

 

Geplaatst in: Bosmanege

15 reacties op “Metamorfose Bosmanege

 1. Anoniem zegt:

  Ik hoop dat deze metamorfose helpt paardenpoep in het bos op te ruimen!

 2. Gea zegt:

  Ziet er mooi uit !

 3. Jonker zegt:

  @ anoniem.
  Stel je niet zo aan. Paardenpoep stink niet en je loopt er toch gewoon omheen.
  Als je dat niet lukt kun je beter in de stad gaan wonen. In het bos kom je ook modder tegen. Stoor je je daar ook aan?

  • Anoniem zegt:

   Ten eerste, paardenpoep ligt midden in de weg, ook op de fietspaden (!) en word totaal niet opgeruimd, het is gewoon smerig. Ten tweede is paardenpoep levens gevaarlijk voor honden, paarden breken een bepaalde stof verkeerd af deze is extreem schadelijk voor honden.

   In mijn opinie probeert u iets te verdedigen waarvan u zelf ook wel weet dat het fout is.

 4. Jeen Bouma zegt:

  Anoniem wees eerst eens een echte man of vrouw en meld je naam of ga naar de bosmanege en wie weet komen jullie er dan met elkaar uit

  • D.R. zegt:

   De meeste mensen weten toch ook niet wie Patrick of Huub zijn?
   Wat maakt dat nou toch uit, tegenwoordig zijn de social media het platform waarop mensen hun mening geven, meestal (met of zonder reden) onder anoniem of onder een andere naam.
   Kijk naar de boodschap en die is dat men last heeft van de paardestront.

   De redactie kent de e.mailadressen van iemand die reageert en zodra er een scheldpartij ontstaat kan de redactie de reactie verwijderen en de betrokken persoon per e.mail op z’n foute gedrag wijzen.

 5. Huub Bouma zegt:

  Helemaal mee eens Jeen.

 6. D.R. zegt:

  Met een andere naam, je eigen voornaam of je eigen of andere initialen reageren is in feite ook anoniem reageren.
  Er bestaan meerdere D.R.’s, Gea’s, Patrick’s of Huub’s, zelfs meerdere Jeen Bouma’s. Dus weet je hier nooit wie je echt voor je hebt……

 7. JanvD zegt:

  Enkele misleidende reacties verwijderd. De Redactie.

 8. D.R. zegt:

  Trouwens heel leuk om er een nieuw terrasadresje bij te hebben. Lekker even een bakkie doen tijdens een wandeling! Kom vast eens langs.

 9. Rob Roel zegt:

  @D.R. Paardenstront is ook vervelend. Strontvervelend. Zeker midden op de weg.. Zit inderdaad schadelijk spul in. Als je hondenbezitters de opdracht geeft om een poepschepje en zak te gebruiken, dan kunnen paardenbezitters dit ook doen.. Kleine moeite groot plezier.. Of het stinkt? Voor de één wel. voor de ander niet (die zitten misschien de hele dag in de paardenpoeplucht en ruiken ze zichzelf en de paardenstront niet meer..ik heb niets tegen paarden en honden, de eigenaren vind ik vaak een stuk minder fatsoenlijk, vaak een soort van Remi ..alleen op de wereld, ikke, ikke en de rest kan stikken..

  • D.R. zegt:

   @ Rob Roel, voor alle duidelijkheid, degene die over paardenpoep ageerde was niet D.R. maar iemand die als Anoniem reacties plaatste.

 10. Jonker zegt:

  Ach ja. Dat geldt ook voor autobezitters met hun uitlaatgassen. Dat stinkt ook.. Mensen moeten altijd ergens over zeuren. Artikel gaat over een verbouwing en mensen beginnen meteen te schreeuwen over paardenpoep. Echte toetsenbordhelden.

 11. Rob Roel zegt:

  Excuses ik bedoelde niet D.R. maar anoniem.. Ik zou het fijn vinden als de paarden poepzakken direct onder de poepuitlaat krijgen omgebonden..Daar is men toch al mee bezig in andere landen? @Jonker uitlaatgas stinken, echter dat ligt niet op je pad..het is geen hindernis..heb je zo’n bult paardepoep wel eens gezien..het lijken soms wel Himalaya bergen..Ik vind het altijd apart dat hondebezitters (terecht) een keuteltje van 6 cm op moeten rapen en een paard en paardenbezitter met een schijt van zo een diameter van 30 cm het kan laten liggen, het is wel de publieke ruimte… dat men paarden thuis laat schijten ok kan ik begrijpen, dat is je eigen gebied..maar dit is niet alleen je eigen gebied.. mensen , kinderen lopen met slipper s aan wondje aan voeten paardenpeop bacterie erop en je kan ziek worden..tetanusinjectie als die al helpt..allemaal weer medische kosten ergernis en het kan verholpen worden om het even op te ruimen..of dan toch maar zo’n poepzak eronder verplicht stellen..wat wilt u het liefst de eerste of tweede.. of beide?

 12. Rob Roel zegt:

  Trouwens het ziet er verder mooi uit het gebouw.. en lang leve honden en paarden want ik mag ze graag zien..dat is het probleem dus niet…kom op mensen ff opruimen..

Geef een reactie