Myrthe Tognini Nederlands kampioen Acrogym

Bij de Nederlandse Kampioenschappen Acrogym (A-jeugd) haalde Myrthe Tognini uit Bakkeveen (Korte Singel) afgelopen weekend met haar partners Iris Bergsma (Donkerbroek) en Arjenne Steenbergen (Burgum) de Nederlandse titel binnen.

In Ahoy Rotterdam lieten zij twee geweldige oefeningen zien, voor de jury voldoende om prachtige punten te geven die uiteindelijk goed bleken voor de nationale titel. Met een puntentotaal van 52.700 hielden ze de concurrentie van Flik-Flak, Den Bosch (2e) en Landstede, Zwolle (3e) ruim achter zich. Het trio plaatste zich met de titel bovendien voor de Europese Kampioenschappen Acrogym die in oktober in Polen worden gehouden. Myrthe (links op onderstaande foto) mag daar Nederland bij de A-jeugd gaan vertegenwoordigen.

 

 

 

Geplaatst in: Bakkeveen, Sportverenigingen

1 reactie op “Myrthe Tognini Nederlands kampioen Acrogym

  1. Jeen zegt:

    Gefeliciteerd super knap gedaan

Geef een reactie