VIEKA gaat aan de slag !

VIEKA is een zorg- en leerbedrijf voor ieders talent in Bakkeveen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, kunnen bij Vieka aan de slag! Het doel is om deze groep mensen een leer- en werkplek aan te bieden, waardoor zij op eigen wijze kunnen participeren binnen onze samenleving. We maken gebruik van elkaars mogelijkheden en kijken naar wat de wensen en talenten zijn. Het is belangrijk om te ontdekken waar iemand goed en dit te ontwikkelen binnen een werkplek waar werkplezier voorop staat! Daarnaast vinden wij het waardevol om verbinding met het dorp te hebben zodat we draagvlak creëren. Er ontstaat zo wederzijds voordeel waarvan iedereen kan profiteren!

Vieka is inmiddels aan de slag bij recreatiecentrum Dúndelle en binnenkort willen we ook starten bij Natuurmonumenten in Bakkeveen! De perken zijn weer onkruidvrij, picknickbankjes zijn opgeknapt, snoeiafval opgeruimd en de midgetgolfbanen zijn weer schoon. Terwijl u een lekkere boswandeling maakt, geniet van een kopje koffie of thee op het terras, een potje midgetgolf speelt of straks een duik neemt in het zwembad, kunt u ons aan het werk treffen! Wij zullen o.a. in de groenvoorziening, horeca en het facilitaire deel aan het werk gaan. Daarnaast worden er zo nu en dan andere werkzaamheden gedaan, zoals het opknappen van meubilair of schoonmaken van het koetshuis bij de slotplaats.

Het opstarten van een bedrijf is veel investeren, ook op financieel vlak. Vieka is nog op zoek naar sponsoren die het bedrijf zouden willen ondersteunen met de aanschaf van o.a. werkkleding, gereedschappen, vervoer etc. In ‘ruil’ daarvoor zouden we bijvoorbeeld een klus kunnen doen in de groenvoorziening of iets anders in overleg.

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar mensen die bij ons een leer- en werkplek willen! Mensen met verschillende indicaties zijn welkom. Kijk voor meer informatie op onze website: www.viekazorg.nl

Vieka heeft er enorm veel zin in, en kijken uit naar een fijne samenwerking met voorzieningen binnen het dorp! Wie weet komen we elkaar tegen, tot dan!

Groeten van VIEKA!

Voor Ieder Een KAns!

Geplaatst in: Dienstverlening, Dundelle

Geef een reactie