Meinsma Fietsen: beste van Friesland

Meinsma Fietsen Provinciewinnaar in verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar 2017.

Tijdens het kenniscongres Tweewieler Retail Trends in Burgers’ Zoo in Arnhem zijn maandag 3 april de provinciewinnaars gehuldigd en is de overall-winnaar bekendgemaakt. Provincie Vlaanderen, België, ging er met de hoofdprijs vandoor.

Toch is dit voor Meinsma Fietsen geen teleurstelling. Hans Meinsma: ‘In deze competitie zijn wij door onze klanten beoordeeld met een 9,4 gemiddeld. Dat is een prachtig resultaat. Het zorgde ervoor dat wij met de meeste stemmen en hoogste waardering lokaal winnaar zijn geworden van Opsterland én provinciewinnaar van Friesland’.

Inge Meinsma: ‘De overall-winnaar is een terechte winnaar, wij gunnen het hen van harte en zijn dankbaar, trots en blij met de door ons gewonnen beker en uitgereikte oorkonde. Dankzij onze klanten zijn we zover gekomen in de competitie en met dit goede gevoel gaan we vol vertrouwen het nieuwe fietsseizoen in!’ Zoals u wellicht gelezen hebt, is april uitgeroepen tot actiemaand, u bent van harte welkom!

Geplaatst in: Wandelen & fietsen

1 reactie op “Meinsma Fietsen: beste van Friesland

  1. Huub Bouma zegt:

    Gefeliciteerd,jullie hebben het verdiend.

Geef een reactie