Vacature: schoonmaak

GEVRAAGD: Flinke zelfstandige hulp of echtpaar voor schoonmaakwerkzaamheden in onze bungalows op Bungalowpark ’t Hout.

Reacties svp naar: Fam. Van de Peppel, tel. 06 – 25 06 54 19.

Geplaatst in: Vacatures

2 reacties op “Vacature: schoonmaak

 1. Iveta Doller Baloghova zegt:

  hallo,

  Ik heb heel veel interesse, want ik ben dringend op zoek naar werk. Ben een vrouw van 34 jaar en woon in Waskemeer.

 2. H.Bons zegt:

  Ik ben ervaren schoonmaakster die graag fulltime in deze branche wil gaan werken. Mijn ervaring bestaat zowel uit het schoon houden van kantines als kantoren. Ook het werken in kleine ruimtes behoren tot mijn werk ervaring. Het maakt eigenlijk niet uit wat ik doe want als ik klaar ben met mijn werk is alles schoon en fris op de werkvloer. Mijn verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat dit zo blijft is groot. Ik kan heel precies en toch snel werken.
  Het schoon houden van mensen hun leef omgeving vind ik erg belangrijk want dan zullen de mensen ook beter functioneren.

  Ik voel mij eigenlijk een soort onzichtbare spin in een web die mensen niet in de gaten hebben. Je bent er en je bent er niet. Super om zo voor mensen iets te kunnen te betekenen.

  Ik hoop dat door het lezen van mijn motivatie u nieuwsgierig bent geworden en mij daarom uitnodigt voor een vervolg gesprek om zo samen iets voor elkaar te kunnen betekenen.

Geef een reactie