Voorjaarsconcert Brassband Opsterland

Brassband Opsterland uit Bakkeveen staat zaterdag 4 maart om 20:00 uur samen met Dorpskoor De Dûnsjongers op het podium tijdens het jaarlijkse voorjaarsconcert van de brassband.

Het jaarlijkse voorjaarsconcert heeft een gevarieerd programma, een gezellige ongedwongen sfeer en is toegankelijk voor jong en oud. Samen met de traditionele en lichte brassband muziek maakt de zang van dorpskoor De Dûnsjongers het voorjaarsconcert een absolute afwisselende muzikale avond.

Jeugdorkest ‘Koperbende‘ staat deze avond ook trots in de spotlights met hun eigen programma.
Lokatie: De Mande te Bakkeveen.

Brassband Opsterland zal tevens, in de aanloop naar Pasen, tussen 1 en 8 april in Bakkeveen en Frieschepalen met een ei-actie langs de deuren gaan, zodat men van een vers eitje is voorzien bij het paasontbijt.

Kijk ook hier.

Geplaatst in: Spijkerpakken Band

Geef een reactie