Survivalrun: examenresultaten

Survivalclub Bakkeveen – Survivalrun examen

Geslaagd!
Afgelopen zaterdag is er examen afgelegd voor het survivalrun diploma. Bijna dertig jeugdleden van de Survivalclub uit Bakkeveen deden hieraan mee. De gevoelstemperatuur van ver onder nul zorgde voor zeer winterse omstandigheden. Dit maakte het een extra zwaar examen. Zeventien jeugdleden zijn geslaagd voor het bronzen diploma en tien voor zilver. Twee jeugdleden slaagden voor zowel diploma brons als zilver. Het zware examen voor het felbegeerde gouden diploma werd door één jeugdlid gehaald. Sinds de oprichting van de club in 2011 zijn hier nog maar drie voor geslaagd.

Brons:
Gerlof Spriensma (Zevenhuizen), Bowe Loman (Bakkeveen), Sjoerd Bouma (Dr. Compagnie), Jorrit Hamstra (Bakkeveen), Ilse Kwant (de Wilp), Marit Gerrits (Gorredijk), Tamara Bergsma (Bakkeveen), Linda Spriensma (Zevenhuizen), Gerben Bijzitter (Marum), Jelmer Rinzema (Bakkeveen), Rutger Terpstra (Siegerswoude), Riemer Alma (Bakkeveen), Femke Tillema (Haulerwijk), Hidde Sinnema (Ureterp), Joeri Kristiaan (Donkerbroek), Levi de Jong (Siegerswoude), Eric Pool (Wijnjewoude).

Zilver:
Gerlof Spriensma (Zevenhuizen), Bowe Loman (Bakkeveen), Jesse Loman (Bakkeveen), Bram van Veldhuizen (Lippenhuizen), Anco Kerckhoffs (Bakkeveen), Jeroen van der Meulen (Ureterp), Ilse Visser (Siegerswoude), Geryson Feenstra (Bakkeveen), Fleur van Weert (Bakkeveen), Merel Overmeer (Gorredijk).

Goud:
Jesse Hamstra (Bakkeveen)

 

Geplaatst in: Survival

1 reactie op “Survivalrun: examenresultaten

  1. Huub Bouma zegt:

    Geweldig

Geef een reactie