Snoeiwerkzaamheden op de Slotplaats

Dit jaar vindt in de maand februari 2017 het onderhoud aan de wandelpaden op de Slotplaats plaats.

De bomen welke langs de paden staan op de Slotplaats, alswel aan de Slotsingel worden gesnoeid. Het gaat dan met name om de dode takken in de bomen welke verwijderd zullen worden. Gebeurt dit onderhoud niet dan zouden deze bomen voor onveilige situaties zorgen.

De werkzaamheden op de Slotplaats zullen worden uitgevoerd door Vos Roden. Op de Slotsingel worden ze uitgevoerd door Bas Boomverzorging.

Het kan dus zijn dat u deze maand hinder kunt ondervinden van de werkzaamheden tijdens uw wandeling. De paden kunnen minder toegankelijk zijn. Loop bij werkzaamheden dan a.u.b. een stukje om. Pas in ieder geval op voor vallende takken!

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Marten Pothof [email protected] of
Kim Pierik [email protected]

 

Geplaatst in: Natuurmonumenten

Geef een reactie