Impressie nieuwjaarsfeest

Oudejaarsconference in Bakkeveen #ilovemylife

Natuurlijk kun je ook gewoon je televisie aanzetten om een oudejaarsconference te bekijken, maar eentje in levende lijve bijwonen in je eigen dorp is toch veel leuker? In Bakkeveen was dit afgelopen 31 december mogelijk. Naast carbid schieten, vuurwerk afsteken en swingen in de feesttent, kon je in het dorp dit jaar voor het eerst genieten van een oudejaarsconference. Jacobus Okkema en Frank Warnders blikten aan de hand van grappen, films, acts en muziek terug op het jaar 2016 in hun oudejaarsconference: #ilovemylife. Op een humoristische en interactieve manier kwamen onderwerpen als vloggen, het EK, Clinton en Trump en Pokémon Go aan bod. Naast deze onderwerpen werden ook meer persoonlijke zaken over het leven van Jacobus en Frank zelf uitgelicht en kwamen gebeurtenissen uit het dorp ter sprake. Hoogtepunten van de avond waren volgens velen de Friese rap van Jacobus en een lied dat gezongen werd voor Sib Douma die de 2016-quiz won. Met zo’n honderd man aan publiek, een gezellige sfeer en veel leuke reacties mag de Bakkeveenster oudejaarsconference gezien worden als een succes!
Ook het totaal uitverkochte nieuwjaarsfeest met muziek van Noovids en Tof Partyband dat na de conference begon, was zeer geslaagd.
Jikkie van Veen

 

Gehele nieuwjaarsfeest
Met de deuntjes van de rap van Jacobus nog in het achterhoofd (reagear ik wol of reagear ik net) en een lichte hoofdpijn van de nieuwjaarsborrel, kunnen we niets anders zeggen dan wat was het een fantastisch nieuwjaarsfeest! Om 14:00 uur begon de gezelligheid al tijdens het traditionele carbidschieten. Bakkeveen trilde weer op zijn grondvesten en de chocomel, glühwein en het bier waren niet aan te slepen. Wat ook niet aan te slepen was, waren de laatste kaartjes voor het nieuwjaarsfeest. Binnen een kwartier (!) waren de 60 resterende kaartjes verkocht! Dit kon niets anders betekenen dan dat het nieuwjaarsfeest een groot succes zou worden. En dat werd het!

De avond werd afgetrapt met de oudejaarsconference #ilovemylive door Jacobus en Frank. Na deze conference kunnen we helaas nooit meer normaal een emoticon in een bericht plaatsen zonder ons hiervoor te schamen.. Maar wat hebben we gelachen! De lachwekkende verhalen van Frank, de fantastische rap van Jacobus en natuurlijk de grote winnaar van de avond Sib, hebben het tot een groot succes gemaakt. Met een glas champagne in de hand en een oliebol achter de kiezen hebben we met z’n allen afgeteld naar 2017. Hierna begon het grote feest en zat de tent al snel lekker vol. De heupjes werden losgegooid en het nodige bier werd genuttigd op de muziek van Tof partyband en onze oude vertrouwde Noovids drive-in show. Al met al was het een top feest! Bakkeveen bedankt! We zien jullie over een jaar weer.

Angela vd Velde, namens de organisatie.

Geplaatst in: Jaarwisseling

Geef een reactie