Interview oudejaarsconferanciers

[bron: dewoudklank.nl]

In Bakkeveen wordt het jaar op 31 december voor het eerst afgesloten met een heuse oudejaarsconference. In een tent zullen Jacobus en Frank het bijna afgelopen jaar overzien met praatjes en plaatjes.

De oudejaarsconference van Jacobus en Frank begint om 22.00 uur in de feesttent. De Oudejaarsconference wordt een multimediale, humoristische, interactieve terugblik op 2016 om te lachen.  ,,We gaan we het jaar op verschillende wijze doornemen. Aan de hand van tekst met grappen, films, acts over dingen uit Bakkeveen, ons leven, Nederland en de wereld en aan de hand van iets met het publiek en aan de hand van iets wat nu al het hoogtepunt van de avond gaat worden, de rap van Jacobus”, zegt Frank.

Standaard is saai

Hij kwam met het initiatief en vroeg Jacobus om mee te doen. De avond wordt absoluut niet volgens de standaardnormen ingevuld. ,,Want standaard is saai en stom. Het moet een dynamisch, vrolijk en afwisselend geheel worden.” De twee gebruiken in elk geval de vorm van vlog, de video-logs die onder andere populair zijn gemaakt door Enzo Knol.

,,Daarnaast was wat ons betreft de man van het jaar in 2016 De Ierse Supporter. Veel zullen zich de fenomenale filmpjes nog wel kunnen herinneren van de Ieren die de politie vrolijk toezingen, een baby in een trein een heel lief slaapliedje toezingen en een serenade voor een best wel mooie vrouw. De Ieren gooiden tijdens het EK niet met bommen, maar strooiden met liefde. De echte levenskunstenaars. Niet op social media maar in het echte leven. Wat een goddelijke verademing! Jacobus is De Ierse supporter.”

Geplaatst in: Jaarwisseling

Geef een reactie