Vlooienmarkt 05 november 2016

05 November 2016: Tijd voor de laatste vlooienmarkt van dit jaar. Traditiegetrouw een markt die niet groot is in verband met de kou om deze tijd. Vorig jaar nog veel regen gehad. Maar dit jaar waren de weergoden ons op deze eerste zaterdag in november goed gezind. Tot 13.00 uur bleef het droog, het zonnetje kwam zo nu en dan zelfs even om de hoek kijken. De meeste standhouders waren dan ook best tevreden met deze dag. Vooral ook omdat ze allen een bonnetje kregen voor een kop “Laatste markt”-snert.

Over het hele jaar bekeken hebben we weer hele mooie markten gehad. Wij (de vrijwilligers) willen een ieder dan ook bedanken voor de gezelligheid. Hetgeen wij zelf ook altijd hoog in het vaandel hebben staan.

Alles heeft weer geresulteerd in een mooie opbrengst die op 12 november tijdens de wel bekende “Bakkefeansterjûn” weer verdeeld zal worden onder de verschillende verenigingen die Bakkeveen rijk is.

Tijdens deze avond zal er een Dundellequiz georganiseerd worden met als afsluiting muziek verzorgd door: Noovids.

kijk voor meer informatie elders op deze site.

Komt allen want dat wordt ook een gezellige boel.

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2016, Vlooienmarkten

6 reacties op “Vlooienmarkt 05 november 2016

 1. Dirk zegt:

  Zie alweer uit naar volgend rommelseizoen ik sta op de camping t Hout en zie altijd uit naar het grote rommelgebeuren, een heerlijk uitje en ook welkom om de zaterdag klusjes te ontlopen ( grasmaaien, enz )

 2. Loltsje Aardema zegt:

  we hebben een heel mooi seizoen beleefd, hartelijk dank voor de goeie zorg. tot april dan maar ,groetjes Douwe en Loltsje.

 3. Huub Bouma zegt:

  Een mooie foto van de vlooienmarktmedewerkers,we hebben weer een mooi seizoen achter de rug,tot volgend jaar.

 4. Huub Bouma zegt:

  En niet te vergeten Jacob want hij maakt altijd die mooie foto,s.

 5. Pieter van der Bij zegt:

  Altijd gezellig,kom in 2017 weer , groetnis pieter

Geef een reactie