Spannende Sinterklaas film vanuit Bakkeveen

Sinterklaas is afgelopen zomer (voor zijn gezondheid) een weekje in Friesland geweest. Zijn verblijf is gefilmd. Sinterklaas heeft in totaal op een 4-tal plaatsen verbleven. In Bakkeveen was dat bij Outdoor-Bakkeveen en zwembad Dúndelle (en omgeving).

Sinterklaas wordt geconfronteerd met boeven. Bekijk de hele film hoe het allemaal kon gebeuren en …………… hoe het afloopt.

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

3 reacties op “Spannende Sinterklaas film vanuit Bakkeveen

 1. Sinterklaas vanuit de Slotplaats zegt:

  Nou, nou, nou, lieve kinderen,

  Ik vind dit maar een zeer merkwaardig filmpje hoor!

  En ik geloof eerlijk gezegd ook niet dat ík dat ben hoor, daar in het bos en op die duikplank… Van die jonge, strakke, blanke spillebeentjes en -armpjes heb ik al 1134 jaar niet meer! De knaap – want dat is het volgens mij – die mij hier tracht te imiteren, slaagt hierin maar ten dele, als je het mij vraagt. Maar vermakelijk is het zeker!

  Met Sinterlijke groet,
  Jullie eigen

  Sinterklaas

 2. Ex-kind zegt:

  Ach Sinterklaas je kan zo zien dat dit een neppert is…. De film is in de zomer opgenomen en dan bent u toch helemaal niet in Nederland, maar in Spanje! Daar trappen de kindertjes uit Bakkeveen écht niet in.

 3. Sinterklaas in de Slotplaats zegt:

  Lief (ex? kan dat? volgens mij niet hoor!) Kind,

  Je hebt daar wel een puntje. En mij weer volledig gerust gesteld! Waarvoor ik je zeer erkentelijk ben.
  (Kan ik met een gerust hart straks weer heerlijk mijn hemelbed opzoeken, vlak onder het torentje).

  Met groet,

  Sint

Geef een reactie